Personvernregler

Plantevekst arbeider for å fremme den plantebaserte veksten i Norge. Vi samarbeider med relevante selskaper, kokker, påvirkere, politikere og organisasjoner for å få den plantebaserte bevegelsen til å vokse seg større og sterkere.

Besøkersporing

Dette nettstedet bruker Google Analytics for brukersporing. Informasjon om bruken av nettstedet overføres og lagres på Googles servere, f.eks. I USA.  De bruke denne informasjonen til å samle rapporter om bruken av nettstedet, som vil bli brukt til besøkende statistikk og for å forbedre tjenesten.

Brukerinformasjonen samlet inn av informasjonskapsler er anonym. Ved å bruke disse nettstedene, samtykker du til innsamling av data til Google for de formålene som er beskrevet ovenfor.

Les mer om Google Analytics-sporing på Googles personvern-side. Du kan deaktivere Google Analytics-sporing: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Dataoverføring utenfor EU eller EØS

Vi gir ikke informasjon til tredjepart eller utenfor EU eller EØS. Vi kan imidlertid bruke tjenesteleverandører som kan ha tilgang til informasjonen din utenfor EU eller EØS, for eksempel USA, for å behandle din personlige informasjon. Slike prosessorer av personlig informasjon vi bruker er Salesforce, MailChimp og Google. Vi sikrer riktig og lovlig gjennomføring av overføringer i samsvar med lovgivningen om behandling av personopplysninger. Overføring av data er mulig på grunnlag av en kommisjonens beslutning i henhold til artikkel 45 i EUs generelle databeskyttelsesforordning. EU-kommisjonen har godkjent et personvern for USA, som Salesforce, MailChimp og Google har forpliktet seg til.

Generelle bestemmelser

 • Denne personvernpolitikken regulerer regler for bruk av organisasjonens nettsted av Veganerutfordringen i offentlige institusjon datalagring og – behandling
 • Innsamling, behandling og lagring av dine personopplysninger er etablert av disse retningslinjer, loven om juridisk beskyttelse av personopplysninger og andre juridiske handlinger. Retningslinjene er basert på og gyldig i forbindelse med ovennevnte lover og den generelle databeskyttelsesforordningen (General Data Protection Regulation) (EU) 2016/679
 • Retningslinjer for databehandling
 • Formål med databehandling: sende nyhetsbrev; samling og evaluering av statistikk: åpning av nyhetsbrev og klikk på lenker; Oppbevaringsperiode for data Dataene som samles inn lagres i fem år da de brukes til å ha statistikk for fremtiden.

Cookies

Ved bruk av systemet lagres informasjonskapsler på datamaskinen din for følgende formål:

 1. Nødvendig drift av systemet
 2. For å vurdere systemdeltakelse
 3. For å huske alternativene dine.
 • Informasjonskapsler kan vises, slettes eller blokkeres når som helst ved hjelp av nettleserverktøy.
 • Viktige informasjonskapsler er kryptert, og sikrer dermed høyere sikkerhet.
 • Ved å bruke systemet godtar du bruken av cookies ovenfor.

Samtykke

 1. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedene som tilhører systemet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.

Overføring av personopplysninger til tredjepart

 1. Databehandleren har rett til å overføre personlig informasjon til tredjepart bare i samsvar med prosedyren som er fastsatt i loven.

Ytterligere sikkerhetstiltak

 1. Systemet har et SSL-sertifikat installert, så forbindelsen mellom nettleseren og systemserveren er kryptert. Når du bruker systemet, selv når du er koblet til usikrede WiFi-nettverk, vil dine personlige data ikke være synlige.

Endelige bestemmelser

 1. I tilfelle tvister og i tilfelle hvor man ikke får til å løse dem etter gjensidig avtale, skal tvistene løses i samsvar med prosedyren som er fastsatt i loven.
 2. Plantevekst forbeholder seg retten til å endre denne personvernpolitikken.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne sende dem på e-post: kontakt@plantevekst.no