Rangering

PlanteVekst rangerer det plantebaserte tilbudet i Norge. Hver rangering rangerer tilbudet av plantebaserte matvarer i en bestemt kategori. Vår første rangering fokuserer på kaffekjeder. Her ser vi på alt fra plantemelk til kaffe, kaker, smørbrød, salater, snacks osv. Du finner våre rangeringer her på siden når de er publisert.

Hvorfor gjør vi rangeringer?
Vi vurderer det plantebaserte utvalget i Norge for å hjelpe bedrifter til å bli bedre til å tilby gode, plantebaserte muligheter. Vi vil trekke frem de gode eksemplene som andre kan bli inspirert av. Samtidig er det en god måte å vise selskaper tydelig og systematisk hvor de henger etter konkurrentene, og dermed lære hvor man kan forbedre seg. PlanteVekst tilbyr hjelp og veiledning for å optimalisere både forsyning og kommunikasjon om plantebasert mat til selskapene som ønsker det.

PlanteVekst gjennomfører for tiden en landsomfattende kartlegging og rangering av tilgjengeligheten og tilbudet av plantebaserte alternativer blant landets største kaffe- og bakerikjeder.

Resultatet av rankingen vil bli publisert her når den er klar, så følg med!

    plantevekst
    Fremtiden er plantebasert!